Kako regulirati visoki tlak pomoću ayurvede / wildernesshouseboston.com, gradski portal Osijek

Hipertenzija ayurvede

hipertenzija ayurvede

Kako regulirati visoki tlak pomoću ayurvede Mohan Rajesh u Osijeku 1. Muči li Vas visoki krvni tlak? Želite li spriječiti moguće posljedice poput bolesti srca, infarkta ili zatajanja bubrega?

Promijenite život uz Ayurvedu

Zanimaju Vas prirodne metode za reguliranje visokog krvnog tlaka? Saznajte iz prve ruke od izvorne ayurvedske liječnice kako Ayurveda pristupa hipertenziji, koji su joj uzroci i što možete sami poduzeti u cilju izliječenja ove bolesti.

KAKO LIJEČITI VISOK KRVNI PRITISAK? Prof. dr Mihajlović

Termin radionice i mjesto održavanja: Osijek Hotel Waldinger  Hipertenzija ayurvede i predavanja, kao i individualne konzultacije, vodit će renomirana dr. Sri Sri Ayurveda, koja je preko međunarodne Art of Living fondacije od sada dostupna i u Hrvatskoj, nudi osim pulsne dijagnostike i individualnih konzultacija, također i hipertenzija ayurvede tretmane te prirodnu ayurvedsku kozmetiku i dodatke prehrani od ljekovitih biljaka pripravljene po ayurvedskim principima, kao i tečajeve kuhanja po načelima ayurvede.

  • Mijenjajući lifestyle kroz prehranu, jogu, meditaciju i druge ayurvedske tretmane, promjene se, tvrdi dr.
  • Kako regulirati visoki tlak pomoću ayurvede / wildernesshouseboston.com, gradski portal Osijek
  • Promijenite život uz Ayurvedu - Magazin za turizam i gastronomiju
  • Niski tlak visoki otkucaji srca
  • Upravo takav krvni tlak pogoduje ubrzanom razvoju ateroskleroze i povezanim bolestima srca i krvnih žila, poput angine pektoris i moždanog udara, koji su ujedno i vodeći uzročnici smrtnosti u Hrvatskoj i u svijetu.

Ayurveda je od Svjetske zdravstvene organizacije priznata kao jedan od najstarijih sustava liječenja. Sama riječ Ayurveda znači «znanost o životu», a ayurvedski sustav medicine star je više od 5.

hipertenzija ayurvede

Ayurveda je specifična po svom cijelovitom i individualnom pristupu svakoj osobi uz namjeru da se ukloni korjenski uzrok problema, a ne samo simptomi bolesti. Bitne komponente ayurvedske medicine su pravilna prehrana usklađena s tjelesnim tipom osobe te smirivanje misli i jačanje živčanog sustava uz primjenu ayurvedskih tretmana te tehnika kao što su meditacija, yoga i vježbe disanja.

Tada iskoristite ovu priliku i dođite na programe koje smo pripremili za Vas: Osijek, Daljnje informacije o individualnim ayurvedskim konzultacijama, pulsnoj dijagnostici, ayurvedskim tretmanima ili tečajevima ayurvedskog kuhanja dobit ćete na samim događanjima ili na info artofliving.

hipertenzija ayurvede

Izvor: umijećeživljenja.